Man

50 års present till man

Vad ska du hitta på för present till en 50 årig man? Det är förmodligen därför du har klickat in på just den här sidan och förhoppningsvis så kommer du ha lite bättre koll på vad du ska ge honom för 50 års gåva efter att ha kollat in tipsen här.

Vad är det som gör att presenten blir typiskt manlig då varför har du ens en sådan sida kanske du undrar? Bra fråga då alla presenttips på hela sajten passar såväl kvinnor som till personer av det manliga könet. Det är några gåvor som passar lite extra bra att ge till honom, hoppas även du tycker att de gör det.

Förslag på gåva till honom

sportbil 50 års present man

Män älskar fart och motorer så satsa på en sådan upplevelse. Finns en hel del olika att välja på så stor chans du hittar något bra.

Skaffa här >

 

whiskeyglas 50 års present man

Gillar han whisky är det här exklusiva glaset en klockren gåva på 50 års dagen. Går att gravera, om han inte gillar whiskey kolla in övriga utbud.

Skaffa här >

blazer 50 år

Ge mannen något väldigt snyggt att ha på sig på sin speciella födelsedag. Vi vet vart de lite mer exklusiva kläderna finns!

Skaffa här >

vinkyl 50 års present

Blir det en rejäl fest med mycket vin så kommer den här presenten att uppskattas mycket. Kyler vinet på ett ögonblick, ungefär 4 minuter för en flaska!

Skaffa här >

 

ölprovning 50 års present

Män gillar i regel den fina drycken öl. Gör han det är det här en liten omtänksam gåva på 50 års dagen. 349 kronor för en god upplevelse.

Skaffa här >

 

Ge honom något som intresserar

Som alltid när det kommer till att skaffa gåvor så gäller det att tänka till ordentligt. Tänk på vad han gillar att göra och begränsa dina möjliga val till det specifika området. Gillar han bilar ja då är tips nummer 1 här väl utmärkt? Låt mannen få köra sin eftertraktade sportbil. Att fylla 50 år utan att ha fått möjligheten att bränna runt i någon sportbil av lite lyxigare modell är det tyvärr allt för många som går miste om. Ge honom drömmen och framförallt den näst intill magiska känsla som upplevelsen kommer medföra. Han kommer nog inte glömma bort åkturen i första taget.

Flera 50 års presenter till honom hittar du på presenttipsen.nu.

Helheten är viktig

Att ge en present på rätt sätt är en hel vetenskap. Att skaffa en bra gåva är såklart en stor del eftersom presenten många gånger kräver en hel del eftertanke innan beslutet att skaffa just den fastställs. Det är även viktigt hur du väljer att ge den och här tycker jag det är värt att lägga ner mycket tid. Tänk efter själv i vilken scenario du blir gladast. Om du får den där efterlängtad presenten snabbt ihopsatt i ett halvtaskigt paket eller om paketet fulständigt utstålar maximal

Hoppas att något av presenttipsen gav dig ett hum om vad du vill skaffa för gåva till den 50 åriga mannen.

Letar du tips till en kvinna? Gå till sidan med 50 års gåvor till kvinna >