Kvinna

50 års present till kvinna

Är det en kvinna du söker 50 års present till? Att dela upp presenttips beroende på vilket kön personen har är lite lurigt men visst är det så att vissa saker är typiskt kvinnliga, medans andra är mer manliga.

Är det din mamma som fyller 50 år har du säkert en bra uppfattning vad hon önskar sig, annars är det bara att fråga. Om det är en kvinna du känner bra men kanske inte har jättebra koll på så blir det här med att skaffa en gåva desto klurigare.

Fixa gåvan enkelt till henne

Vill du göra det enkelt för dig att skaffa en 50 års gåva till kvinna så slår du till på någon upplevelse. Då bestämmer någon passande upplevelse som du tror person i fråga kommer tycka är roligt. När du beställt får du designa ett personligt kort som du sedan kan skriva ut och vips har du en riktigt bra present. Den här gåvan är perfekt när du känner att du inte riktigt vet vad du ska skaffa till kvinnans 50-årsdag. Du behöver inte ens välja en upplevelse utan det fungerar såklart också bra att slå till på ett ”tomt” presentkort där du väljer en summa som du tycker är passande som present. Hon går sedan i lugn och ro in på upplevelsebutiken och väljer något hon gillar, hur smidigt som helst.

Kolla in alla upplevelser här >

Present till mamma

Är det din mor som du ska klura fram en 50 års present till så är det bästa som sagt att fråga vad hon önskar. Den här gåvan är oftast en av de lite finare och dyrare du som barn kommer att ge på ett bra dag, kanske på 10 år till 60-årsdagen till och med?

Gillar hon att träna så kan ett löpband, en crosstrainer eller en motionscykel vara ett intressant födelsedagstips. De maskinerna är ”lite mer” och passar perfekt dagen till ära. Att bli 50 år är för många en milstolpe, och en milstolpe medför även förändringar i livet. Att träna och hålla igång en vardaglig grundhälsa blir desto viktigare ju äldre vi blir så att satsa på en present inom området hälsa och motion är både omtänksamt och snällt.

50 års present kvinna sport

Att satsa på något som ger kondition är en omtänksam present till henne.

Skaffa här >

 

nalle 50 års present

Ska du ”bara” skicka något till kvinnan som fyller 50 år, välj en nallebjörn.

Skaffa här >

smyckeskrin

Gravera ett exklusivt smyckeskrin med tex ”Jane 50 år 2015” eller annan passade text.

Skaffa här >

vinställ 50 års gåva kvinna

Framkalla en fin bild och ge en canvastavla. Många prisnivåer att välja bland.

Skaffa här >

 

bestick gåva 50

Ett presenttips är att kolla in några klockor i lagom prisklass, runt 1000 kanske?

Skaffa här >

 

Om hon har massa smycken så är ett smyckeskrin där du väljer att gravera in något fint ett givet presenttips till 50-åringen. Är det din mor som fyller så kan du välja en klassisk text som ”världens bästa mor 50 år” eller ”Bättre mor finns inte”. Klura rejält så att 50 års presenten blir så maximerad med intryck som den bara kan bli.

Till kvinnan som gillar mat är ett schysst vinställ eller varför inte nya fräscha bestick gåvor som kommer gå hem. Väl de finaste besticken du kan hitta så att presenten blir så exklusiv och lyxig som möjlig, det är trots allt en present på 50-årsdagen eller hur?

Hoppas att du gillade något av tipsen här och att kvinnan som får äran att få gåvan kommer gilla den.

Kolla alla presenter på startsidan 50 års present.nu >

Hittade du ingen gåva? Här kan du kolla presenter utomlands, enormt utbud på LIT >